Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Sudske deložacije

Sudska deložacija je postupak je prisilnoga iseljenja stanara ili zakupnika iz stana ili iz zakupljenoga dobra. Sudske deložacije su zahtjevan i stresan Sudski postupak gdje ovrhovoditelj uz pomoć Suda želi da ovršenik napusti određeni prostor koji nije njegovo vlasništvo ili iz nekog drugog zakonskog razloga. Osim što našim strankama nudimo sve usluge vezane uz selidbe, isto tako nudimo i sve usluge vezane uz Sudske deložacije. Naš dio posla kod Sudske deložacije se uvelike ne razlikuje od klasične selidbe. Kako je Sudska deložacija najčešće vrlo mučan i neugodan postupak, kako za ovršenika tako i za ovrhovoditelja, trudimo se što je više moguće olakšati stvari barem s naše strane da sve lakše prođe za jednu i drugu stranu.

Da bi se Sudska deložacija mogla kavaliteno provesti, ovrhovoditelj mora osigurati slijedeće uvjete koje nalaže i provjerava Sudski ovršitelj

  • osigurati Selidbe Rošada za selidbenu uslugu s našim teretnim vozilom za ovršenikove stvari na dogovorenoj adresi.
  • u kamionu treba biti  osigurana sva oprema za adekvatnu zaštitu i pakiranje ovršenikovih stvari kutije, vreće, trake, folije, papir, deke i ostale materijale za pakiranje i zaštitu kao i alat za demontažu stvari koje je potrebno demontirati.
  • osigurati Selidbe Rošada d.o.o.radnu snagu koja će izvršiti demontažu ukrcaj, iskrcaj, pakiranje ovršenikovih stvari
  • osigurati licenciranog bravara sa svim potrebnim alatima i materijalom koji će, u slučaju da ovršenik ne želi otvoriti vrata, upotrebom sile otvoriti bravu te postaviti novu bravu na vrata.
  • osigurati adekvatan prostor za odlaganje ovršenikovih  stvari ( skladište ) ukoliko ovršenik nema kuda sa istima. Skladište mora biti suho, čisto i osigurano od krađe. ( ponude prostora na Vaš upit )
  • dva svjedoka, nužno u slučaju ako nekretnina budu zatvorena
  • za provedbu deložacije neophodno je prisustvo: Sudskog ovršitelja, ovrhovoditelja, ovršenika ili njihovih odvjetnika koji ih zastupaju u postupku, 
  • djelatnika Ministarstva Unutarnjih Poslova RH ( MUP -a )

Datum kada bi se trebala provesti Sudska deložacija poznat je dovoljno prije da se osiguraju gore navedeni uvjeti.

Nakon što saznate termin deložacije, potrebno nas je odmah kontaktirati, provjeriti raspoloživost termina kada je zakazana Sudska deložacija. Ukoliko imamo slobodan termin, potrebno je uplatiti akontaciju čime rezervirate željeni termin i osiguravate naš izlazak na Sudsku deložaciju. Ukoliko se Sudska deložacija održi, akontacija se uračunava u konačni trošak koji ovisi o samom ishodu Sudske deložacije tj. koje usluge ćemo izvršiti prilikom Sudske deložacije.  Ako se Sudska deložacija ne održi iz bilo kojeg razloga, uplatu  zadržavamo u cijelosti za pokrivanje troškova.

Nalog - tražena  usluga u Sudskim sporovima, obračunava se 8 h uvjetno po važećem cjeniku na dan tražene ponude ovosno o broju radnika kao i vrsti teretnog vozila koji če biti poslan za uredovanje Sudske deložacije. ( poseban protokol - ugovor za izvršenje tražene usluge, između Selidbe Rošada d.o.o. i naručitelja usluge ). Za izvršenje usluge u Sudskim sporovima. Plaćanje usluge u Sudskim sporovima po Selidbe Rošada d.o.o. pravlniku poslovanja se vrši avansno 5 do 7 radnih dana ( ukoliko nije drugačije odobreno )  prije izvršenja same usluge, neovisno o manjem trajanju usluge. ( ne vrši se poseban obračuna za 1 dodatni sat ) Razlika više izvršenih sati, obračunava se kao dodatna stavka u ispostavljenom računu izvršenih sati usluge.

Za traženu ponudu usluge Sudske deložacije, za gradove van grada Splita, obračun se obračunava po istim uvjetima izvršenja, uz razliku ponude obračunava se razlika same udaljenosti izvršenja Sudske deložacije za gradove za koji se traži usluga Sudske deložacije.

U ponudi je uključeno 30 pet slojnih kutija dimenzije 60 cm x 40 cm x 30 cm kao i 10 kg pakirne obloge za pakiranje čaša i lomljivoga materijala prije postavljanja u transportne kutije.
Ukoliko se usluga prijevremeno odgodi Selidbe Rošada d.o.o. ne vrši povrat sredstava koji su uplaćeni na račun po uvjetima za izvršenje.
Po prethodno uplaćenom iznosu Selidbe Rošada d.o.o. je dužna izdati račun u roku deset radnih dana od datuma izvršene uplate ili usluge za izvršenje usluge u Sudskim sporovima. 

U mogućnosti smo Vam samostalno osigurati sve gore navedene usluge, neophodne za održavanje Sudske deložacije.


Podijeli
Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu