Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Selidbe

U selidbe ubrajamo bilo kakav pomak Vašeg namještaja. Naravno, radimo sve te vrste poslova, ćak i ako se radi o premještanju samo jedne stvari iz sobe u sobu. Većina selidbi se sastoji u preseljenju jednog ili više komada namještaja na drugu lokaciju. Zato imamo na raspolaganju razne veličine vozila, kako bi se mogli prilagoditi bilo kojoj veličini prostora tj. količini namještaja. Male selidbe kao npr. kutna garnitura, se prevoze kombi vozilom.

Za malo veći prijevoz - selidbe imamo i veliki kombi. Kompletne stanove selimo kamionima u koje odjedanput uspjevamo utovariti trosobne, čak i manje četvorosobne stanove. Naravno pravila nema, jer puno ljudi u malim stanovima imaju više namještaja i stvari za selidbe nego oni u velikim stanovima. Isto tako, selimo i "velike kuće", tada kombiniramo 2 kamiona ili kamion i kombi, ovisno o potrebi. U svakom slučaju trudimo se da na optimalan način riješimo dogovorenu selidbu, a da stranka bude što zadovoljnija.
Vršimo selidbe stanova ( malih i velikih ) kuća, poslovnih prostora, ureda i drugih raznih objekata na području cijele Hrvatske i Europe.

Usluge obavljamo kamionom ili kombijem, ovisno o potrebi i količini Vaših stvari za kvalitetnu selidbu. Imamo iskusnu i uhodanu ekipu za utovar i istovar, po potrebi i dogovoru možemo izvršiti demontažu i montažu Vašeg namještaja, kao i kompletno pakiranje svih stvari. Namještaj i svu robu dodatno zaštičujemo za siguran transport.

Usluge selidbe obavljamo po povoljnim cijenama i po dogovoru, ovisno o Vašim mogućnostima i željama.


Podijeli
Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu