Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbe Rošada d.o.o.

Selidbene usluge - transporti 
U domaćem i međunarodnom prometu

RADNO VRIJEME od 0 do 24 h
i VIKENDOM + PRAZNICIMA
Pozovite 021 / 320 - 697

Međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe unutar granica EU.

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju 1. 7. 2013. procedura kod prijevoza selidbenog inventara kao i prijevoza komercijalne robe unutar granica EU je maksimalno pojednostavljena. Carinske procedure i višesatnog čekanja na granicama kod  međunarodne selidbe u ovom slučaju nema, već samo kontrola policije ( tzv one stop control ) te slijedom toga nema ni carinskih davanja i nameta za Vas kao klijenta. Potrebno je samo ispuniti naše obrasce za međunarodnu selidbu koje Vam pošaljemo prije preseljenja. Također Vas savjetujemo o tijeku selidbenog procesa kako bi preseljenje Vašeg inventara do odredišta proteklo u najboljem redu.

Međunarodne selidbe iz RH u zemlje koje nisu članice EU i obratno.

Specifičnost ove skupine međunarodnih selidbi leži u činjenici da je za takvu vrstu međunarodne selidbe potrebna posebna procedura te pomno planiranje i priprema dokumentacije s obzirom da se radi o prijevozu tj. izvozu i uvozu nekomercijalne robe. Procedura kod međunarodne selidbe razlikuje se od klasične carinske procedure pri uvozu i izvozu komercijalne robe.

Vrlo je bitno kod međunarodnih selidbi uzeti renomiranu firmu sa dugogodišnjim iskustvom u međunarodnim selidbama i prijevozu. U suprotnom može biti neželjenih situacija i posljedica za Vas kao klijenta.

Stoga Vam savjetujemo da svakako kod ove vrste preseljenja uzmete u obzir da presudno bude iskustvo tvrtke koja Vam pruža ovu uslugu tj. kvaliteta usluge, a ne isključivo cijena, jer danas na tržištu postoji  niz neozbiljnih i usputnih ponuđača usluge  međunarodne selidbe koji Vas nastoje privući niskim cijenama, koje kasnije porastu kada su Vaše stvari ukrcane u selidbeno vozilo i kada je kasno za reakciju.

Na vrh
Menu - izbornik
Ova stranica koristi ''kolačiće'' kako bi poboljšala Vaše korisničko iskustvo. Ako se s tim slažete kliknkite ''U redu'' U redu